19-22 травня Сумський державний університет приймав понад 80 студентів класичних і технічних вишів України на Всеукраїнській олімпіаді з навчальної дисципліни «Математика». Серед учасників – представники університетів Києва, Харкова, Львова, Одеси, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Полтави, Житомира, Черкас, Чернігова, Ніжина, Ірпеня, Шостки. Олімпіада проходила на базі кафедри математичного аналізу і методів оптимізації.

Бачу, що Сумський державний університет розвивається, упроваджує сучасні інформаційні технології. Олімпіада в СумДУ пройшла на високому рівні», – розповів переможець олімпіади в категорії Т,студент Національного технічного університету України «Київський Політехнічний Інститут» Олександр Колеснік.
«Пишаюся, що олімпіада національного масштабу проходить саме у стінах Сумського державного університету», – зазначив призер олімпіади в категорії М,студент СумДУ спеціальності «Прикладна математика» Олег Лук’янихін.
За словами декана факультету ЕлІТ Сергія Проценка, фундаментальна фізико-математична освіта – платформа для подальшої наукової роботи та успішного працевлаштування у престижних ІТ-компаніях. «Переконаний, що ця олімпіада надасть поштовх і мотивації до саморозвитку студентів», – додав декан.

 

Розташування

Кафедра математичного аналізу
і методів оптимізації:

Сумський державний університет
Україна, м. Суми,
вул. Харківська, 116,
Корпус Н; каб.: Н-202, Н-205

Контактна інформація

Телефон: +38 (0542) 68-77-58

Email: info@maimo.sumdu.edu.ua
           maimo.sumdu.edu.ua@gmail.com